Header

SENASTE INLÄGGEN

[tre senaste] sakerna jag köpt

" De tre senaste sakerna jag köpt. Om man då exkluderar mat och annat vardags gidder... Sånt som är nödvändigheter. Vad har jag då köpt i de…"

[kvalitet] ungdomar och vänner

" Vilken fredag vi fick. På alla vis. En fredag av kvalitet och lycka. Våra fjortonåringar hade länge bestämt att de skulle bjuda sina föräl…"

[power] egen stolthet

" Jag tillhör ett magiskt nätverk av kvinnor - Ladies Circle Sverige - och temat för året är "We Empower". Jag vill i egenskap av att stärka…"

Välmående, Livet, Träning

I september bestämde jag mig. Jag ska tappa vikt och leva samtidigt. Har hört mycket om Viktväktarna men aldrig provat själv. Så den 10 september bestämde jag mig att göra ett online konto sköta det själv, knappa all mat i appen så jag har full koll på vad jag stoppar i mig. Slarvar på fredagar och lördagar men registrerar ändå allt. Och det som är underbart är att det gör ju faktiskt resultat. 10% av min kroppsvikt är nu borta. På ca fem månader. Jag är nöjd. Känns mycket bra.

Jag kombinerar ju maten med träning, mitt mål är nån form av rörelse varje dag med tanke på mitt stillasittande jobb, men gym/pass ska utföras minst tre gånger per vecka. Och det uppår jag. Gillar ju att träna och har hittat mitt sätt som fungerar.

Kanske hade det kunnat vara mer eller gått fortare om jag följt detta slaviskt men jag känner att livet lite går ut på smaker, kvalitet och unnande med. Så jag måste få lite vin, socker och onyttigheter mellan varven. Men tio procent är bra tycker jag. De överflödiga extra kilona är borta. Och jag ska fortsätta lite till, framförallt hålla det. Nu när man lärt sig äta bättre.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nouw Magazine