Header

SENASTE INLÄGGEN

[tre senaste] sakerna jag köpt

" De tre senaste sakerna jag köpt. Om man då exkluderar mat och annat vardags gidder... Sånt som är nödvändigheter. Vad har jag då köpt i de…"

[kvalitet] ungdomar och vänner

" Vilken fredag vi fick. På alla vis. En fredag av kvalitet och lycka. Våra fjortonåringar hade länge bestämt att de skulle bjuda sina föräl…"

[power] egen stolthet

" Jag tillhör ett magiskt nätverk av kvinnor - Ladies Circle Sverige - och temat för året är "We Empower". Jag vill i egenskap av att stärka…"

Välmående, Livet

2017. Ett ganska händelserikt år. Ett positivt år. 2018 blir säkert ännu bättre. Har en känsla av det. Vad hände under mitt 2017 då? Jobb-byte efter intensiva månader, som slutade bra. På alla vis. Välmående familj med man som bestämt sig för att helhjärtat vara egen företagare. Barn med goda prestationer, intresserade och tänker på framtid. Kärleksspirande sjuttonåring fylld av lycka. Fjortonåring är över värsta tonårshysterin. Vänner av kärlek. Besök och hälsat på alla de som står oss närmst. Betydelsefullt. Energi är lagt på det som ger energi tillbaka. Ett välmående år. Ett bra år. Är en kort resumé.

Vad erbjuder 2018? Svår fråga.
Men lite fasta punkter finns minsann redan.

-18-års fest
-15-års firande
-konfirmation
-USA resa
-Spanien resa

mm mm

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nouw Magazine