Header

SENASTE INLÄGGEN

[resa] mot Florida - day #1

" Imorse begav vi oss mot Kastrup, dubbel säkerhetskontroll, frukost och iväg. Mellanlandning i London med fish-and-chips lunch. Pepp och re…"

[häng med] oss till Florida

" Idag lämnar vi kylan för en dryg vecka i soliga Florida. Fort Lauderdale, Orlando och Miami Beach. Vill ni följa med på vårt äventyr, våra…"

[tre senaste] sakerna jag köpt

" De tre senaste sakerna jag köpt. Om man då exkluderar mat och annat vardags gidder... Sånt som är nödvändigheter. Vad har jag då köpt i de…"

Välmående, Jobb

Måndag. Fyra veckors semester är slut. Och jag är redo. För jobb och höst. Faktiskt ganska kul att komma igång igen. En bra dag att starta på. Solen lös genom fönstret, en visit hos bästa frisören för att kapa 10cm hår, en snabb 6km promenad för att avsluta kvällen på lokala puben för årets tradition. Räkfrossa och bästa Per-Ola. Musik Quiz, allsång och underhållning. Härlig tradition med goda vänner. Underbar måndag. Och jag är redo för tisdag och vidare.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Livet, Välmående, Barnen

Att anordna en fotbollscup är stort och speciellt. För så många lag från hela landet. Men lika beundransvärt är det att som tränare, några stycken, ha med sig 40 fjortonåringar från vår klubb, dela fyra dagar i ett klubbhus, med allt vad det innebär. Det är fantastiskt. Och vilken lycka för killarna. På olika nivåer, fördelade i tre lag, och alla lagen gör fantastiskt i från sig. Alla peppar varandra, bryr sig om varandra och ger varandra styrka. Och detta. Tack vare tränare som följt de sedan de var små och gett alla samma förutsättningar hela vägen. Det är nästan värt nobelpris.

Vi valde i år att åka upp och ner alla dagarna för att se matcherna, är ju kul att följa dem, trots att barnen sover och sköter sig själv. Men vi var en tapper hejarklack vid sidan. I sol, regn och blåst. En fantastisk helg är tillända. Fotboll, disco, strand, flickor och allt vad helgen erbjudit. Redan nu längtar de till nästa år. De ska bara sova ikapp lite av helgens förlorade sömn.

Likes

Comments

Nouw Magazine