Header

SENASTE INLÄGGEN

[resa] mot Florida - day #1

" Imorse begav vi oss mot Kastrup, dubbel säkerhetskontroll, frukost och iväg. Mellanlandning i London med fish-and-chips lunch. Pepp och re…"

[häng med] oss till Florida

" Idag lämnar vi kylan för en dryg vecka i soliga Florida. Fort Lauderdale, Orlando och Miami Beach. Vill ni följa med på vårt äventyr, våra…"

[tre senaste] sakerna jag köpt

" De tre senaste sakerna jag köpt. Om man då exkluderar mat och annat vardags gidder... Sånt som är nödvändigheter. Vad har jag då köpt i de…"

Livet, Resa

I februari 2018 åker vi till Florida. Andra visiten i USA och denna gången en annan delstat, en annan miljö.

Vi har en del på vår lista redan vad som ska besökas och ses med önskar fler tips! Restauranger, sevärdheter, allt som är värt att lägga tid, energi och pengar på. Bara spruta ut alla era bästa tips! Vi tar tacksamt emot!

Hyrbilen är redan klar och boende ska bokas i både Orlando och Fort Lauderdale

Listan är påbörjad;

- Sol och bad på Miami Beach

- Graffiti i Wynwood i Miami

- Universal Studios

- Alligatorer i Everglades

- Kennedy Space Center

- SeaWorld Orlando

- Outlet shopping

- Key West

- Sol och bad i Fort Lauderdale

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Livet, Barnen

Visst är det ganska intressant. Årets skolfotografering är viktigt. Många skolor diskuterar just frågan med bilder, kostnadsfri skola och egen fotografering. Jag må vara lite arbetsskadad i denna frågan, i min värld är det såklart hur viktigt som helst med tanke på att detta är mitt jobb varje dag.

Men fjortonåringen har skolfoto idag, medveten är han ju och viktigt vad man får på sig. Inte för upplätt, lagom loose men ändå klädsamt. Det som symboliserar honom. Och det hittade han ju.

Tror nånstans att både föräldrar och skolor förstår att för eleverna är detta en viktig dag. Förevigande, minne för livet, samhörighet. Likväl om man är arbetsskadad som jag och kanske påverkar barnen eller om man inte alls har det så utan bara vill ha fina bilder på sina barn under skoltiden. Så är detta en tradition. Som är viktig för alla!

Likes

Comments

Nouw Magazine