Header

SENASTE INLÄGGEN

[resa] mot Florida - day #1

" Imorse begav vi oss mot Kastrup, dubbel säkerhetskontroll, frukost och iväg. Mellanlandning i London med fish-and-chips lunch. Pepp och re…"

[häng med] oss till Florida

" Idag lämnar vi kylan för en dryg vecka i soliga Florida. Fort Lauderdale, Orlando och Miami Beach. Vill ni följa med på vårt äventyr, våra…"

[tre senaste] sakerna jag köpt

" De tre senaste sakerna jag köpt. Om man då exkluderar mat och annat vardags gidder... Sånt som är nödvändigheter. Vad har jag då köpt i de…"

Samarbete, Välmående

Betald marknadsföring, inlägg i samarbete med LIVEHOME.SE

Washologi är en svensk tillverkare av tvättmedel, mjukmedel och linnevatten. Det som gör Washologi så bra är att man kombinerat ljuvliga dofter med bra råvaror och fina behållare som många använder som inredningsdetaljer i badrummet.
Washologis linnevatten är ljuvligt doftande och vårdande, ger en nytvättad känsla och en naturlig mjuk doft. Spraya på dina plagg som en uppfräschning mellan dina tvättillfällen och när du stryker. Används helt enkelt till allt du vill ska dofta gott! För miljöns skull innehåller linnevattnet inga tillsatser av polycyklisk musk utan bara naturligt extrakt i parfymen. (169kr)
Välkommen till Livehome.se. En modern återförsäljare av inredningsdetaljer online. Vi älskar heminredning och säljer endast produkter vi själva skulle köpa. Här får du hjälp att finna rätt inredningsdetalj till din vardag. Vi har ett brett utbud av doftljus och doftpinnar men även kuddfodral och annat smått och gott. Hos oss hittar du alltid konkurrenskraftiga priser och blixtsnabba leveranser. Beställer du innan 15.00 en vardag så skickar vi ditt paket samma dag. Vi har en generös fraktfri gräns vid 500 kr och vår support svarar över mail inom några timmar, vardag och helg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Livet, Välmående, Träning
Vilken morgon. Kallt men vindstilla. Mössa och vantar, knutna gympa skor och en lång powerwalk. Finns minsann inget bättre sätt att börja dagen. Ger full energi och styrka. En välmående att skryta om. Och inte minst för att man bor nära stranden. Att promenera där. Och andas havsluft. Det är så fantastiskt så orden tar slut. Hade önskat att varje dag kunde börja så. För alla. Är säker på att alla hade varit lyckligare då. På alla vis. För jag känner en inre lycka. Av just detta.

Likes

Comments

Barnen, Samarbete, Recept
Denna veckan vankas höstlov. Barnen sover längre och fixar med en bra frukost. Veckan tillära har de fått testa Yoggis nya yoghurt till deraslycka. Redan en favorit och nu ännu bättre. En krämig välsakande lyx yoghurt. Att äta bara eller att fyllamed flingor eller bär. Lyckliga ungar när frukosten håller kvalitet. #yoggidrömbuzz #yoggidröm #buzzador
Som Buzzador deltar man i kampanjer genom att köpa produkter, eller genom att få kampanjerbjudanden. Man ska om själv prova produkten eller tjänsten, recensera produkten eller tjänsten online och slutrapportera kampanjen. Det tar i regel inte mycket tid, men det är alltid upp till en själv hur omfattande man vill göra sina buzzningar. Buzzador uppmanar alla att buzza i sociala medier och delta i tävlingar. Inget tvång - men kul!

Likes

Comments

Nouw Magazine