Header

SENASTE INLÄGGEN

[resa] mot Florida - day #1

" Imorse begav vi oss mot Kastrup, dubbel säkerhetskontroll, frukost och iväg. Mellanlandning i London med fish-and-chips lunch. Pepp och re…"

[häng med] oss till Florida

" Idag lämnar vi kylan för en dryg vecka i soliga Florida. Fort Lauderdale, Orlando och Miami Beach. Vill ni följa med på vårt äventyr, våra…"

[tre senaste] sakerna jag köpt

" De tre senaste sakerna jag köpt. Om man då exkluderar mat och annat vardags gidder... Sånt som är nödvändigheter. Vad har jag då köpt i de…"

Välmående, Livet

Idag vankas nyårsafton. Med goda vänner firar vi hemma hos oss. Med en make som älskar att laga mat har vi komponerat en meny av goda smaker, detaljer och som kan läggas upp på snygg dukning. Allt på en gång. Känns bra.

Hoppas ni alla friar ert nya år på bästa vis, känner att 2018 har mycket att erbjuda och är tillfreds med det.
Gott slut och ett Gott Nytt 2018 önskar jag er alla.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Välmående, Livet

2017. Ett ganska händelserikt år. Ett positivt år. 2018 blir säkert ännu bättre. Har en känsla av det. Vad hände under mitt 2017 då? Jobb-byte efter intensiva månader, som slutade bra. På alla vis. Välmående familj med man som bestämt sig för att helhjärtat vara egen företagare. Barn med goda prestationer, intresserade och tänker på framtid. Kärleksspirande sjuttonåring fylld av lycka. Fjortonåring är över värsta tonårshysterin. Vänner av kärlek. Besök och hälsat på alla de som står oss närmst. Betydelsefullt. Energi är lagt på det som ger energi tillbaka. Ett välmående år. Ett bra år. Är en kort resumé.

Vad erbjuder 2018? Svår fråga.
Men lite fasta punkter finns minsann redan.

-18-års fest
-15-års firande
-konfirmation
-USA resa
-Spanien resa

mm mm

Likes

Comments

Nouw Magazine