Header

SENASTE INLÄGGEN

[resa] mot Florida - day #1

" Imorse begav vi oss mot Kastrup, dubbel säkerhetskontroll, frukost och iväg. Mellanlandning i London med fish-and-chips lunch. Pepp och re…"

[häng med] oss till Florida

" Idag lämnar vi kylan för en dryg vecka i soliga Florida. Fort Lauderdale, Orlando och Miami Beach. Vill ni följa med på vårt äventyr, våra…"

[tre senaste] sakerna jag köpt

" De tre senaste sakerna jag köpt. Om man då exkluderar mat och annat vardags gidder... Sånt som är nödvändigheter. Vad har jag då köpt i de…"

Välmående, Livet

En kväll i gott tema. Barn och väninnor på Make-up store. Make-up kurs från grunden, penslar och färger, produkter och glamour. Lika mycket skratt som allvar. Men alla blev vi nöjda, enkelt och fint på ett bra ställe. Att göra lite kul mitt i veckan känns bra. Man borde göra det oftare. Hitta kvällsaktiviteter. Känns ganska lyxigt att hitta på saker så. Underbart.

När vi flickor var klara med make-up aktivitet, kom familjens alla grabbar och mötte upp, så blev det mat. Fina var vi i vår sminkning minsann. Maten smakade bra, mitt val blev deras salladsbuffé och kycklingfilé. Kändes nyttigt och fräscht.

Nöjda och glada, tacksamma över livet och nära vänner, sover man gott och laddar för en bra torsdag med!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Välmående, Livet, Blogg

Sista delen på utmaningen. De fem roligaste inläggen under just januari. Vrider det efter min egen vinkel och väljer ut de fem mest värdefulla, eller mest lästa... eller ja de jag tycker mest om själv kan man säga. Så har ni inte läst det har ni en chans till nu att lätt se just dessa fem... Håll till godo.

Jag tackar januari, jag tackar utmaningen och kör på med nya rubriker under februari. Är ju kul med växlande innehåll.

Detta var en del av @victoriajongard och @moafidelie Januariutmaning är för att kickstarta bloggåret 2018

Likes

Comments

Nouw Magazine