Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[årets] näst-sista dag med eftertanke

Så är det mina vänner. 2019 tar slut och vi träder in i 2020. Då passar det sig att reflektera. Vad gav 2019 oss och vad tror vi att 2020 blir för ett år. Sista dagen på året kan vara bra att ta fram de tankar och reflektioner. Djupt eller inte. Men verkligt.

Vad gav 2019 mig då? Fortsatt styrka och energi. Mitt jobb gav mig utmaningar men möjligheter. Min familj gav mig kärlek och styrka. Mina vänner gav mig energi och motivation. Mitt liv gav mig det jag vill. Och lite till. Jag njuter av dagen varje dag, gör saker med eftertanke för att livet är fort kort för att analysera. Gör det jag vill och bara det. Stannar upp och njuter. Ofta.

Vad ger 2020 mig då tro? Ännu en syn på livet. Att ta vara på det mer och igen. Slutet på 2019 skapade tankar, det rev upp det som varit och gör att jag tänker på det som kommer. Det som kommer gör att jag tar till vara på dagen ännu mer. Om man nu kan göra det. För jag är ganska bra på det redan. Men kärlek, det kan man aldrig ge för mycket aller ta emot mer än redan. Kanske det kommer mer och annat som skapar förändringar, det vet man inte utan det får man ta som det kommer. Livet kan ju justeras när man minst anar det. Men idag är det näst-sista dagen på 2019. Nu blickar vi framåt. Uppåt. Och så.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Helt sjukt, vad tiden tar vägen🙈❤️
nouw.com/byalma