Header

SENASTE INLÄGGEN

[tre senaste] sakerna jag köpt

" De tre senaste sakerna jag köpt. Om man då exkluderar mat och annat vardags gidder... Sånt som är nödvändigheter. Vad har jag då köpt i de…"

[kvalitet] ungdomar och vänner

" Vilken fredag vi fick. På alla vis. En fredag av kvalitet och lycka. Våra fjortonåringar hade länge bestämt att de skulle bjuda sina föräl…"

[power] egen stolthet

" Jag tillhör ett magiskt nätverk av kvinnor - Ladies Circle Sverige - och temat för året är "We Empower". Jag vill i egenskap av att stärka…"

Livet, Barnen

Visst är det ganska intressant. Årets skolfotografering är viktigt. Många skolor diskuterar just frågan med bilder, kostnadsfri skola och egen fotografering. Jag må vara lite arbetsskadad i denna frågan, i min värld är det såklart hur viktigt som helst med tanke på att detta är mitt jobb varje dag.

Men fjortonåringen har skolfoto idag, medveten är han ju och viktigt vad man får på sig. Inte för upplätt, lagom loose men ändå klädsamt. Det som symboliserar honom. Och det hittade han ju.

Tror nånstans att både föräldrar och skolor förstår att för eleverna är detta en viktig dag. Förevigande, minne för livet, samhörighet. Likväl om man är arbetsskadad som jag och kanske påverkar barnen eller om man inte alls har det så utan bara vill ha fina bilder på sina barn under skoltiden. Så är detta en tradition. Som är viktig för alla!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nouw Magazine