Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[betakaroten] bättrar solen i huden

Sponsrat inlägg i samarbete med Svenskhalsokost.se

Jag gillar närhuden är solbrun och vem gör inte det. Och kan man hjälpa den på traven utan att bränna sig sommartid så är det väl optimalt. Jag har länge varit sugen att prova Betakaroten och se om det faktiskt ger resultat. Nu har jag fått den äran, har provat det några dagar och känner minsann redan resutat. Det bygger på grunden och är dessutom nyttigt.

Jag älsar att solamen vi vet ju alla att det är skadligt i för stor mängd och oftastär tiden en brist att pressa sig. Då är dessa tabletter ett komplement som ger goda resultat och preppar en vitaminer på samma gång. Har ni provat Betakaroten?

Healthwell Betakaroten innehåller betakaroten från 100 % naturligt ursprung. Kapslarna innehåller grön mikroalg, som dessutom är rik på betakaroten. En kapsel innehåller inte mindre än 250 mg grön mikroalg med 50 mg betakaroten, vilket motsvarar 82 000 IE provitamin A. Solrosolja är tillsatt i kapslarna för att betakarotenet lättare ska kunna tas upp i kroppen. Tillgång till fett är nödvändigt för att fettlösliga ämnen ska kunna tas upp optimalt, och tack vare att solrosolja nu ingår, behöver man inte svälja den i samband med måltid. Den är lätt att svälja, smakar eller doftar inte, enkelt och bra minsann.

Förutom en fin solkysst färg kan Betakaroten ge dig mer såklart. Det kan ge en viss skyddande effekt från solens farliga strålar. Men såklart ersätter den inte solskydd i form av solkräm för farliga UV-strålar. Betakaroten är även en antioxidant i kroppen, hjälper till att motverka oxidativ stress. Oxidativ stress uppstår bland annat när vi är i sol.

Svensk Hälsokost är en butik jag handlat från förr. De har ett fulländat sortiment och produkter av hög kvalitet. Leveransen går fort, det finns verkligen inget att klaga på. En optimal nätbutik med det man behöver samlat under samma domän.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

FeliciaOskarsson
FeliciaOskarsson,
Hejsan! Har ätit betakaroten ungefär i 2 veckor nu. Märker ingen stärre skillnad än så länge. Får hoppas den ger snabbare bränna nu när jag ska till dubai snart. Återstår att se. Ha en bra dag 😊
nouw.com/feliciaoskarsson
lindasofieolsson
lindasofieolsson,
Berätta gärna hur det gick, solen kan ju såklart hjälpa dig <3
nouw.com/lindasofieolsson