[dagbok] full av mänsklighet

När jag var barn skrev jag dagbok. Under ganska många år faktiskt. Ungefär till jag sen tonåring. I min dagbok delade jag allt. Allt som jag inte ville dela med andra, eller jo mycket delades med andra också men detta var ju en väg att dela till. Och ibland sånt som för mig var min ensak. Privat och bara för mig själv. Snygga killar, välmående, skolan, vardag och så.

Idag kan ju bloggen vara en mänsklig dagbok. Fast jag delar ju bara med mig av lagom här. Men mänsklig är jag och sanningen finns ju här. En kvinna i sina bästa år, nöjd med livet, familj, barn, träning, mat och shopping. Jobb, vänner, hund och vardagen. Det är väl jag och mina starka element just nu. Det som jag delar med mig mest av. Det som är mig närmst i livet. Lifestyle, living, good vibes. Exklusivt välmående i fokus. Det är nog vad detta är. En exklusiv mänsklig dagbok.

Visioner och drömmar har alla. Men när det gäller bloggen och tanken här, tar jag varje dag som den är. Förbereder inlägg ibland, skriver impulsivt ibland och fyller på ibland. Jag glädjer mig åt alla mina läsare och att det faktiskt ökat på året här.

Jag fortsätter skriva, delar med mig av det som poppar upp, uppskattar att just DU läser och hoppas du fortsätter.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar