Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[el] vilket är bästa valet?

Brukar ni utvärdera och jämföra elpriserna? Vi gjorde det och valet vi gjorde är vi nöjda med idag. Vi valde Göta energi, och upplever våra elräkningar rimliga. Både sommar- och vintertid. Det är en svår ekvation och alla kronor man kan spara är värdefulla. Och vissa beslut kan man påverka. Elen är en sådan sak. Och hur gör man det bäst då? Och vart?

Som ung speciellt är detta något att lära. Att elen kan styras upp och att det ges en möjlighet att utvärdera och se till att man får bästa möjligheten. Inte så lätt att veta men ett samtal bort så får man den hjälp och information man behöver.

Jämför elpriser för lägenhet eller för villa. Kostnaden för elnätet kan du inte påverka själv men priset för det du förbrukar går att se över. Valet man gör är är vilket avtal man binder sig till. Fast, rörligt eller mixat. Ett fast el-avtal innebär att du betalar samma pris per KWH oavsett vad som händer på marknaden. Man är försäkrad under sin avtalslängd för eventuella höjningar. Detta är bra för de som vill veta vad elräkningen kostar och inte få chockartade höjningar. Det rörliga följer årstiderna, det innebär att köps elen in dyrare ökar räkningen och tvärtom. Detta är bra för de som byggt en buffert och kan vara beredd på en höjning och njuta av det lägre när det faller sig så. Sen finns det ju även ett mixat. Då betalar du rörligt under sommarmånaderna när det är mindre och billigare el och fat under vintertid när det förbrukas mer och är dyrare. Detta är ett tryggt avtal och något vi föll för. Blir jämnare och mer balanserat. Rekommenderas från oss iallafall.

Göta Energi har dessutom en oerhört god ton och 100% kundnöjdhet. De har snabb service, kostnadsfria byten mellan de olika el-avtalen och praktisk flytt hjälp så den nya elen är på plats du det är flyttat. Detta smidigare ger ju en positivitet.

Dessutom har Göta Energi ett flytterbjudande. Om man lägger över elen hos dem vid flytta får man en digital värdecheck att nytta i någon matbutik. Goodwill speciellt för yngre som kanske flyttar hemifrån. Kundnöjdhet, måste vara deras motto.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Ta det som passar dig bäst❤️
nouw.com/byalma