Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[tjäna pengar] på att blogga

Delvis betald marknadsföring, inlägg i samarbete med Adrecord

För en del en myt, för andra en sanning. Vissa livnär sig på bloggandet, vissa gör det på hobby nivå. Vissa kombinerar det och gör sig minsann en slant varje månad. Samarbete med företag, bra sidor på nätet för nätverk och mycket eget arbete.

Sociala medier för mig har alltid varit intressant. I kombination med text och bilder, blir detta en het portal för mig. Och kan man dessutom göra sig en slant på vägen. Då är ju hela idén fulländad. För mig och för så många till. Att vara en influencer är en verklighet. Ganska kul, beroende på upplägg och tankar. Kräver engagemang och intresse såklart. Men kul är det.

Finns många sidor och tips att använda sig av. Affiliante, samarbete, sponsrade inlägg, reklambanners... you name it. Det är bara att söka sig fram, grotta ner sig, och se vad som finns. Viktigast är ärlighet för sina läsare. Är det reklam? Visa det då, det gör inget, man står ju för sina inlägg oavsett. Med en ekonomisk baksida eller inte. Jag är ju fortfarande i uppstart, söker och letar, lär mig och begrundar andra. Inspireras varje dag. Strävar inte efter att bli stor och känd, men gillar tanken bakom skrift, transparens och samtidigt en fasad i form av skärm att dölja sig bakom. Lite spännande är det ju. Vi får se vart det leder och om uppförsbacken är lång. Så länge man gör saker för det är kul. Då är allt värt det. Eller hur?!

Adrecord är ett affiliatenätverk, här kan du som affiliate blogga om över 250 annonsörer. Ett av många nätverk att ansluta sig till!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer