[fläderpannacotta] rekommenderas

Desserten igår. Fläderpannacotta. Fräsch och inte så tungt. En dessert att rekommendera. Denna kommer jag garanterat göra igen. Och med skivade jordgubbar till. Mycket gott och uppskattades av kvällens gäster. En dessert av högsta rang.

DU BEHÖVER:
(4 portioner)

2 1/2 gelatinblad
2 dl vispgrädde
2 dl koncentrerad flädersaft
jordgubbar

GÖR SÅ HÄR:

Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 minuter.
Koka upp grädden och dra av från värmen.
Rör ner gelatinbladen och låt bladen smälta under omrörning, blanda sedan ner saften.
Häll smeten i portionsglas och ställ i kylskåp tills pannacottan stelnar, ca 3 timmar.
Servera med jordgubbar och citronmeliss.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer