[hårborstar] många finns men få är bra

Sponsrat inlägg i samarbete med SLIQHAQ.se

Hårborstar. Det finns en sjö på marknaden, billiga och dyra, bra och dåliga. Spannet är stort och valen är många. Jag har provat flera olika i alla år. Speciellt utredningsborstar , för både blött och torrt hår. Att hitta en bra är svårt men nu har jag.

På Sliqhaq har de ett stort sortiment. Härifrån köper många frisörer och det inbillar jag mig är bra. Det bästa. Och där hittade jag den som passade mitt hår. Sliter mindre och reder ut håret precis som jag önskar. Utan att göra det frissigt.

Kent Brushes Airhedz är en stor paddelborste mot just frissigt och trassligt hår. Storleken är bra för oss med långt hår och som behöver en borste mot tovor, som reder ut håret. Både det blöta och det torra. Borsten går genom tovigt hår och reder ut håret utan att det gör ont och utan att det sliter. Borsten finns även i mindre varianter och i flera kulörer. Magiskt bra.

I den vadderde kudden sitter små träspolar, dessa reder ut håret och masserar samtidigt skalpen, win-win, bästa kombon helt enkelt. Dessutom är materialet anti-statiskt vilken då såklart minimerar det frissiga och ger en lent och enkelt hår.

Att ha en bra hårborste är viktigt för att både vårda håret men också kunna styla frisyren som man vill. Letar ni hårborste eller kanske vill prova något bättre så kika in SLIQHAQ stora sortiment. De vänder sig främst till män med rak- och hårprodukter, men hårborstprodukterna är väldigt populära hos oss kvinnor som vill ha det bästa möjliga för sitt hår.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar