[key west] vackraste platsen på jorden - day #7

Vilken miljö. Vackraste jag sett. Ett blått söderhavsvattet, blå himmel, sol och värme. Vart man än tittade var det så vackert så man vet inte vad. En lång bilresa men det var värt varenda minut. Vi stannade på utvalda platser för att bara insupa.

Vissa delar var fortfarande skadade efter höstens storm, det såg man, men mitt i detta fanns det nyproducerade lyxvillor. Kontrasterna är pittoreska och ganska häftiga. Framme på Key West hittade vi en uteservering med fisk. Hajar simmade under bryggan, speciellt att beskåda. Maten var väl inte det bästa vi ätit men miljön övervinner det mesta. Även här.

Stranden och vattnet lockade oss alla. Vi hittade en plats som var lagom windy, ljumma vindar och i badkläder kunde vi hänga här några timmar. Ganska kallt vatten men värmen i solen var fantastisk. Njutbart på hög nivå. Lyxigt välmående.

Vi avslutade med turistmålen såklart. USA´s sydligaste punkt, här måste man ta den obligatoriska bilden, faktiskt, bara 90 miles till Cuba, märkligt nära. Och sedan passerade vi Ernest Hemingways hus. Have-too på Key West. Lika vacker miljö bar oss hem, ganska trötta efter lång dag, men denna plats kan hålla en levande länge. En plats jag kommer åka tillbaka till.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar