[lernberger stafsing] hårvård av kvalitet

Sponsrat inlägg i samarbete med Glamazon.se

Lernberger Stafsing är ett svenskt hårvårdsmärke. Deras grundtanke är Eko-smarta produkter som är tillverkade i Sverige. Grundarna, Patrik Lernberger och Mattias Stafsing anser att vi alla förtjänar en lyxigare vardag med professionell hårvård där vi mår bra såväl på insidan som på utsidan. Detta mottot och denna arbetsfilosofi är väl en av de bästa vi hört nånsin.

Deras shampoo och balsam i snygga flaskor är numera ett av mina favorit märke inom hårvård. Det för färgat hår är färgbevarande och framhäver hårfärgens glans. Känner att det ger ett resultat i mitt hår, mjukar upp och ger färgen en extra stuns. Mycket bra.

En av mina favoriter är deras hårborstar. En handpolerad klassisk borste av naturborst och långa nylonstrån. Den reder ut och slätar ut samtidigt som nylonstråna ger hårbotten en mjuk massage. Jag använder den i både fuktigt och torrt hår.

Hårvitaminer är ett kostillskott med en kombination av vitaminer och mineraler som ger håret den näring det behöver för att kunna växa sig starkt och friskt inifrån och ut. Ett hår slits ju varje dag och behöver en extra boost för bättre tillväxt, då rekommenderas verkligen dessa vitaminer. Det stimulerar tillväxten av hår och bekämpar håravfall. (innehåller 120 kapslar)

Glamazon.se säljer ett stort sortiment från Lernberger Stafsing , alla de produkter som är vardagsnödvändiheter av lyx.

"Glamazon är en auktoriserad skönhetsbutik på nätet som erbjuder skönhet med det lilla extra i vardagen"

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar