Header

SENASTE INLÄGGEN

[resa] mot Florida - day #1

" Imorse begav vi oss mot Kastrup, dubbel säkerhetskontroll, frukost och iväg. Mellanlandning i London med fish-and-chips lunch. Pepp och re…"

[häng med] oss till Florida

" Idag lämnar vi kylan för en dryg vecka i soliga Florida. Fort Lauderdale, Orlando och Miami Beach. Vill ni följa med på vårt äventyr, våra…"

[tre senaste] sakerna jag köpt

" De tre senaste sakerna jag köpt. Om man då exkluderar mat och annat vardags gidder... Sånt som är nödvändigheter. Vad har jag då köpt i de…"

Välmående, Livet

Idag firade vi min pappa med brunch. Han fyller år och de bjöd hem till äggröra, lax och våfflor. Det och så mycket annat. Smakfullt och trevligt. Att ses klockan tolv på brunch är en trevlighet. Uppskattas av alla, barn som vuxna. Pappa verkade nöjd att alla var där. Samlade med paket och sång. Mätta och trätta uppskattades det såklart även av oss gäster.
(* svart/vit bild är jag och pappa i slutet av 70-talet, hyfsat längesedan)

Idag är vi en stor familj till kalas på den sidan. Pappas fru med barn och barnbarn. Samlade är vi nästan tjugo personer. Spännande med livets förändringar hur det kan bli. I förlust av mamma kom det nya positiva människor i ens liv. En ny konstellation. En bra sådan. Pappa och jag har en helt annan relation idag än innan mamma försvann. Är ju också såklart något positivt. Ibland krävs det tragedier för förändringar. Det är ganska hemskt och konstigt men ger det positivitet på slutet så ger det ju en styrka igen såklart. "Inget ont som inte för nått gott med sig"... säger ju det gamla uttrycket.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nouw Magazine