Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[lördagen] gav mig energi

Vilken lördag jag fick. En lördag att minnas och njuta lite extra av länge. Dagen började med frukost och padel. Sen träffade jag den finaste av vänner för skvaller och shopping. Och sen. Sen började en kväll av livskvalitet. Hemma hos vänner, rysk kaviar och champagne. Det kan man njuta av länge. Lite guidning av huset i Spanien vi ska bo i innan vi begav oss till kvällens restaurang. Atmosfär i Malmö med smakupplevelser de lux. Och i det bästa av sällskap. Magi. Lycka.

Bilderna kan ju få tala. Tror ni kan läsa av dessa vilken kväll vi hade. Den innehöll skratt och allvar, kärlek och tycke. Smakerna dansade och var en upplevelse i sig. Jag kan plocka upp de igen, njuta lite till bara för att. Gå dit säger jag! Vi tackar dessa fina vänner för att de är som de är, att de kommit in i våra liv på senare år och för all energi de ger oss!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer