[måndagstänker] tillbaka på minne

Idag tar jag min tanke tretton år tillbaka. Tankar och minne är väl underbart. När livet rusar på är det värdefullt att stanna upp i tanken en stund. Även om man har mycket att göra, alla på varsett håll så är det ändå så att man tänker. Och lite extra på jubileumsdagar. Då kan man stanna upp i tankeverksamheten lite extra. Det gör jag idag. Tretton år tillbaka.

måndagstanken;

Idag för tretton år sedan bar jag vit klänning. Min blivande man frack. Nervositeten var sprudlande och vi såg framemot en dag i kärlekens tecken. Skratt och gråt omvartannat. Barnen sa -på lördag ska vi gifta oss, de var två och fem år. Söta i sina små kostymer. Brydda om hur kläderna satt, skrattade och klättrade, åt godis för att fokusera men var samtidigt lika närvarande som idag. Två fina pojkar som är högst delaktiga i vår familj. Två med stora hjärtan som precis som de sa, gifte sig med oss den lördagden, den tjugonde augusti 2005. Vi fyra blev ett. Och är det än idag. Nära och sammansvetsade. Den dagen minns jag idag. Lycka, värme... inte minst i solens trettio grader utan av alla som var där. En del har hänt sedan dess, dödsfall, skilsmässor och annat. Men lika värdefull var dagen för oss. Alla som var där och delade den dagen med oss. I efterhand när man tänker så var de vissa som saknades redan då såklart. En dag av lycka.

Ikväll följer vi traditionen. Firar tillsammans alla. På restaurang med god mat, familjemys och närvaro. Längtar redan nu.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Bra inlägg😘
nouw.com/byalma