[mirakel] jag är tydligen ett

Jag. En helt vanlig tjej. Eller kvinna. Eller tant. Jag vet inte vart man hamnar vid sina ljuva 43. Kan känna mig som en tjej men jag är nog inte i den rangen längre. Utan där har jag nog passerat med råge. Men att känna sig ung och må bra är värdefullt. Det gör jag. Tränar och äter för att må bra. Slarvar såklart också men fokuserar överlag på välmående. Viktigt.

Ibland under ytan gömmer sig saker som folk inte vet. Som man inte pratar om och som egentligen inte berör andra än en själv. Därför låter man också saker vara osagda för det påverkar inte. Kanske faktiskt påverkar mer om det sägs högt.

Jag har en sån sak. Jag bär en hemlighet för en del. Inte för alla men för många. Inte för jag väljer att dölja utan just för att det inte ska göra att folk ser på mig på ett annat vis. Dömmer eller börjar dalta. Jag är jag iallafall och valet är mitt att inte tuta ut det som inte märks men ändå finns där. Men när man får konstaterat av sin läkare. Jag går ju dit ibland såklart för att se så saker och ting hålls i schack och att jag på riktigt mår så bra som jag faktiskt gör. När han då säger att jag är ett mirakel. Då inser man ju att man mår så bra som man känner. Att man kan läka ut en diagnos är egentligen inte möjligt men jag har i stort sett gjort det. På elva år med olika mediciner har jag inga symptom alls kvar. Av vad då undrar ju ni?

Prata ur skägget din tossa. Ja - idag ska jag göra det. Jag ska idag berätta för er läsare att 2008 fick jag min MS-diagnos. Den påverkade mig där och då radikalt såklart. De detaljerna kan vi ta en annan dag. Men idag. Nu har jag suddat ut alla spår, alla mina värde är på topp och inga tillstymmelser till nya skov visas. Är det konstigt att han kallar mig mirakel? Nej.

Jag är glad och lycklig. Tar hand om mig själv som alla borde. Och är lycklig från insidan och ut. Det påverkar såklart mig på rätt sätt. Detta dömmer inte mig. Gör mig inte till en annan person. Tvärtom. Jag är jag. Starkare än nånsin. Har ni läst detta så lova mig en sak. Se inte mig på ett annat sätt än innan. För det är därför jag inte tutar ut detta det första jag gör.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

Livskvaliteochannat,
❤️❤️❤️
ByAlma
ByAlma,