[muskler] alla måste tränas

Sponsrat inlägg i samarbete med TensCare Sverige

Jag har varit nyfiken på hur man som kvinna faktiskt kan bygga upp bäckenbottenmuskelaturen. Efter graviditet påverkas ju detta, det kan väl alla kvinnor skriva under på. Detta måste tränas efter förlossning. Länge och mycket. Knipövningar har man gjort tusen och en gånger men det finns faktiskt andra lösningar med. En väninna till mig blev opererad faktiskt. Men jag har fått en Tens apparat att testa och utvärdera. Vi får se vad denna kan ge för resultat. Och jag lovar. Ni ska få höra!

Apparaten har fyra program för träning av bäckenbottenmusklerna och dessutom ett program för att lindra bäckensmärta. Apparaten har en stor skärm, enkla kontroller och en diskret elektrod som är lätt att använda hemma. Behandlingen tar bara 20 minuter per dag, så du kan enkelt inkludera behandlingen i dina dagliga rutiner – samtidigt som du ser på tv, läser i sängen eller bara kopplar av. Det rekommenderas att fortsätta behandlingen i 12 veckor, men många kvinnor har fått goda resultat redan efter 3–4 veckor. Efter behandlingsperioden ska TONE-programmet användas i 20 minuter en gång i veckan för att bibehålla styrkan i bäckenbottenmusklerna. Det ska bli spännande att testa och utvärdera. Förhoppningar!

Jag har inga bekymmer med urinläckage men tyvärr är ju detta ganska vanligt bland kvinnor, det finns lite olika, bla vid ansträngning och träning. Då är Tens Perfect Pre Woman ett verktyg att behandla med hemma. Möjlighet till goda resultat.

Detta är ett viktigt moment för kvinnor att träna. Tränar man hela kroppen ofta och mycket så är ju detta en annan muskelgrupp som är än mer viktig. Så nu är den uppackad... fortsättning följer på detta spännande projekt...

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer