Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[musklerna] de osynliga som tränades

Sponsrat inlägg i samarbete med TensCare Sverige

Jag berättade ju för några veckor sedan att jag provade en TensCare, se det inlägget - HÄR . Lovade att följa upp och berätta om resultatet. Nu har det gått några veckor och jag har försökte använda den enligt anvisning så mycket som man skulle för att faktiskt få ett vettigt resultat. Ett resultat att skryta om och som kan få er att förstå värdet av denna produkt.

Alla har vi väl känt att efter födda barn och vid ansträngning kan man känna sig mer kissnödig än vanligt. Man kan ofta behöva springa på toaletten och detta är ju underbart att slippa. Jag har vänner som tom opererat detta. Nu har jag provat den lösningen som faktiskt finns. En träning och stimulans av bäckenbottenmuskulaturen. Ungefär tjugo minuter han man varje dag. Ska man ändå sitta framöver tv:n kan denna få "jobba" samtidigt. Enkel och smidig. Den regleras efter behov och mer än tjugo minuter är aldrig aktuellt. Det finns olika program man kan välja på och och den regleras noggrant.

Jag är nöjd. Jag hade inga jättestora bekymmer innan men de få jag hade är borta. Jag kan nu springa de extra kilometrarna utan att det kan trycka på ett tom läcka. Nysa och hosta påvkerkar mig aldrig och jag känner att mina muskler i bäcknet påverkats. Denna borde faktiskt alla kvinnor ha. Speciellt vi som fått barn. In och kika och läs på. Dagens bästa!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer