Header

SENASTE INLÄGGEN

[tre senaste] sakerna jag köpt

" De tre senaste sakerna jag köpt. Om man då exkluderar mat och annat vardags gidder... Sånt som är nödvändigheter. Vad har jag då köpt i de…"

[kvalitet] ungdomar och vänner

" Vilken fredag vi fick. På alla vis. En fredag av kvalitet och lycka. Våra fjortonåringar hade länge bestämt att de skulle bjuda sina föräl…"

[power] egen stolthet

" Jag tillhör ett magiskt nätverk av kvinnor - Ladies Circle Sverige - och temat för året är "We Empower". Jag vill i egenskap av att stärka…"

Välmående, Livet

En kväll i gott tema. Barn och väninnor på Make-up store. Make-up kurs från grunden, penslar och färger, produkter och glamour. Lika mycket skratt som allvar. Men alla blev vi nöjda, enkelt och fint på ett bra ställe. Att göra lite kul mitt i veckan känns bra. Man borde göra det oftare. Hitta kvällsaktiviteter. Känns ganska lyxigt att hitta på saker så. Underbart.

När vi flickor var klara med make-up aktivitet, kom familjens alla grabbar och mötte upp, så blev det mat. Fina var vi i vår sminkning minsann. Maten smakade bra, mitt val blev deras salladsbuffé och kycklingfilé. Kändes nyttigt och fräscht.

Nöjda och glada, tacksamma över livet och nära vänner, sover man gott och laddar för en bra torsdag med!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nouw Magazine