[personliga posters] med rabattkod

Sponsrat inlägg i samarbete med bga.se

Häromdagen kom den. Vår personliga affisch som pryder väggen i vardagsrummet. I svart och vitt, passande hos oss med oss på. Vi och våra år och namn. Den gör sig så bra inramad i svart. Personligare än så blir det inte. Hetaste tipset minsann.

Posters är så kul. Och variationer är det bästa. Nu kan ni också göra er egen med fantastisk rabatt. Kika in på bga.se
Med koden; lindasofieolsson har ni 25% rabatt på alla personliga posters (tom 191020)

Bästa tipset är ju att skapa din egen och pryda hos dig. Men att också ge bort en personlig affisch är så uppskattat. Finns ju möjlighet till bröllop och dop t ex. Här finns en sjö olika motiv och något som passar alla. Att skapa efter egen känsla är det bästa, något jag älskar. Du får din. Din alldeles egna variant. Och i olika storlekar finns de såklart. Just för ditt behov. Love.

BGA Group AB är ett familjeföretag med sitt ursprung i Gävle där verksamheten startade 1993. Företaget består idag av en butikskedja med 10 butiker runtom i Sverige & Norge. Deras fokus ligger på allt du kan ha på dina väggar som tavelramar, speglar och posters. På BGA älskas allt som har med ramar och album att göra. Deras målsättning är att ha ett otroligt brett sortiment där du som kund alltid hittar vad du söker.

I deras sortiment har de över 20 000 produkter med fokus på fotoalbum, fotoramar. och posters. Dessutom har de en egen ramverkstad där de tillverkar måttbeställda passepartouter och ramar i egna mått. Det gör att de vågar lova att de har något för alla smaker och stilar. Detta är en butik att rekommendera, älskar du posters älskar du BGA!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar