[produkter] med varierande rykte

Sponsrat inlägg i samarbete med Cbbolja.nu

Många vet och inte minst jag själv att träning är en stor del av mitt liv. Jag gillar det, gör det av rent välmående, får lätt abstinens om jag inte får möjlighet att saknaden är för stor då. Jag försöker få till något varje dag. Mer eller mindre. Med ett stillasittande jobb som mitt måste kroppen aktiveras lite varje dag. Hunden får sina promenader med fysisk ansträngande träning, flås och annat är nödvändigt. Jag utmanar kroppen gärna och ofta. Styrka, pass, kondition och ja... Padel. Det har ju kommit till på senare tiden men jag älskar det. Och att blanda träningen ger dessutom de resultat jag vill.

Jag brukar fylla på med rätt saker efter träning, proteiner och kolhydrater, ibland är det shaker och annat kosttillskott men oftast med mat och det som min kropp behöver. Syndar såklart jag med... men så länge man rör sig kan man äta det osunda med. Win-win. Marknaden erbjuder en del och vissa saker krävs ibland en extra fundering om de är bra eller ej. Vi vet ju själv, alla diskussioner kring energidrycker tex. Men är man påläst så vet man vad saker och ting innehåller och då kan det finnas alternativa saker. Både efter träning, smärtlindring och mediciner. Det som gjort mig nyfiken är alla diskussioner kring läkemedel med cannabis. Påläst hjälper det ju faktiskt. Statistik och teorier som fungerar. Men ryktet varierar. Bra eller dåligt.

Men inget jag känt jag behöver. Jag klarar min kropp och mina behov med naturliga produkter men det kan göra mig nyfiken. Allt som finns och erbjuds. Sortimentet är stort oavsett om det är läkande eller kroppsbyggande. Något för alla finns.

Den senaste tiden har det talats alltmer om CBD olja , eller cannabisolja med ett annat namn.
Varierade åsikter men effekterna av oljan har varit positivt. Ångestdämpade, smärtlindrande och mycket mer.
Läs mer -> HÄR

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar