[renovering] från idé till verklighet

Sponsrat inlägg i samarbete med Prestigo.se

Visst går vi alla och drömmer och fantiserar om nya hus, renovering, förändringar och allt man vill göra. Vårt hus är ganska nyrenoverat men vi går ju i tankar om ommålning, nya golv och ny inredning i badrummet. Mycket kan man göra själv men en del vill man ta in bolag att göra. Ibland är det lite för avancerat för en själv och då är en seriös hantverkare det bästa.

Bor ni i Göteborg eller Stockholm är Prestigo ett bolag för er. De tar er idé till verklighet när det gäller renovering. Liknande hade vi hos oss. En helhets entreprenör, visst är det väl underbart. Det seriösa, lättillgängliga bolaget som tar helhetsansvar. Det känns seriöst och välkommen i renoveringsplanering. Där är vi nu. Inför målning av ovanvåning. Välbehövligt och ett projekt att ta tag i under hösten. Älskar inspirerande renovering och planering. Kan längta efter starten. Efterlängtat.

Prestigo erbjuder tjänster inom bygg & entreprenad, måleri och plattsättning. De hjälpt flera hundra kunder i Göteborg och i Stockholm med omnejd. Nu hoppas vi de tar sig söderut med. Ett starkt bolag som behövs i Skåne med. Deras viktigaste tillgång är våra deras medarbetare. Ett ambitiöst team av snickare, målare, plattläggare.

Kika på Prestigo på Facebook för inspiration - HÄR

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer