[säkert] och smart hem

Sponsrat inlägg i samarbete med Somfy.se

I dagens tider gäller det att skydda sitt hem så mycket det går. Det finns många lösningar på marknaden på både larm, kameror och annat som skrämmer och distraherar. Idag har vi larm på huset. Detta känns bra när man inte är hemma. Ett enkelt och väl valt skydd. Men det finns även andra bra lösningar. Somfy har ett bra och komplett sortiment på lösningar.

Allt som Somfy har går att sammankoppla. Att få allt i en app i din smartphone. Oerhört smart och lockande. Något som vi funderar på är belysning. Som kan styras på tider och där det ser ut att vara rörelse och aktivitet i huset. Genomtänkt.

Kameror för inomhus är också en smart lösning. Så man får aktivitet i huset dokumenterat om oroligheter kommer där det inte borde. Då spelar man ju faktiskt in allt som händer och det kan ju bara bra i efterhand. Även detta en bra variant.

Vi har ju ett larm idag, fungerar smärtfritt men när jag läser på om Somfy blir jag nyfiken. Att ha allt digitaliserat och styrt från telefonen lockar mig. Enkelhet och prisvärt, två parametrar som säljer in det mesta hos mig. Men Somfy är än mer.

Somfy.se är en komplett nätbutik med ett sortiment för ditt smarta och säkra hem. Kvalitativa produkter med prissäkerhet och garantier. Deras sortiment är väl testat och följer alla de direktiv som är nödvändiga. De är experter på sin sak och med trygghet kan man beställa härifrån. Modernt och innovativt, det som passar varje individ perfekt. Anpassat för alla.

Bilderna är lånade på Somfys hemsida.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer