[sälar] prowerwalk och varm choklad

Helt underbart. Efter att ha bott på näset i så många år och aldrig kommit ut på Måkläppen så var det äntligen dags. Idag i underbart väder blev det verklighet av detta jag velat så länge. Fem och en halv kilometer ut och såklart lika långt tillbaka. Underlaget var kämpigt emellanåt men det var det värt. Att få komma ut och se alla dessa sälar. Lyckos mig. Äntligen ju.

Detta var sista helgen där var öppet så där var såklart folk i massor. Man fick stå en stund och njuta av dessa djur och av luften. Helt underbart. Och att väninnan packat ner varm choklad gjorde ju allt än bättre. Och sen alla dessa steg tillbaka. Nästa år kommer jag göra detta igen. Förstår inte varför jag väntat så länge. Nu är det gjort och detta hamnar på listan över livets höjdpunkter. Krispigt kallt, bitande kinder men skönt. Att går så långt gör gott för både ben och sinne. Älskar´t.

Tänk att detta naturreservat finns så nära oss. Att sälarna tar sig så långt in och att det såklart drar så mycket folk. Häftigt om du frågar mig. Drygt en mil i miljö med stort M. Jag kommer leva på detta ett tag. Det gjorde min lördag. Gör det ni med.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer