[soffa] letar ny och hittar prisvärt

Sponsart inlägg i samarbete med Klubbkompis.se

Vi har börjat kika efter ny soffa. Den vi har, har vi haft länge och den börjar bli utsliten. En soffa nyttjas ju varje dag, sittandes och liggandes så den slits ju ut. Och nu börjar det bli dax för en ny. Men kan bli snål när det gäller dyra soffor och när man då hittar en sida med prisvärda soffor blir man glad. Här finns ett bra spann och en bra variation på soffor för oss.

Klubbkompis.se har ett bra sortiment med variation. Olika modeller och i olika färger. Här finns en soffa för alla. balla modeller, strama modeller och klassiska modeller. Nedan två är favoriter för mig. Den blå sticker ut. Lite läckert faktiskt. Howards modell är min favorit. Med deras "guld skor" så sticker den ut extra. Läckert och den hade gjort sig bra hos oss.

Sen har de ett urval i andra lite fräcka färger. hade man vågar att sätta in en rosa soffa idag? Ja kanske, bara rädd att man tröttnar fort. Hellre då den gröna eller en starkt blå. Det kan jag tycke är coolt och vågat. Divan soffa har vi haft ett tag nu och trivs med. Men hade nog köpt mig två tre:or om vi ska ha nya nu. Det ger lite variation i möbleringen med. Gillas ju.

Även om ni inte letar efter en soffa borde ni kika in på Klubbkompis.se. De har ett bra sortiment som inspirerar. Och framför allt har de ju billiga soffor vilket är en fördel för många, inte minst för mig. Soffan är den viktigaste möbeln man har, den ska vara skön och snygg, praktiskt och klassisk. Och hittar man det. Då håller den i många år. Det uppskattas. Eller hur?

Dessutom har ju Klubbkompis.se andra produkter med än soffor så det finns nått för alla. Missa inte denna starka nätsida!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar