[strand] shopping och cheesecake - day #6

Ännu en fantastisk dag går mot sitt slut. Dag sex, tiden går fort men vi känner vi får ut precis det vi vill av dagarna. Bra timing, bra upplägg så alla är nöjda. Idag började vi dagen med frukosten, den söta killen som gjorde vår egen omelett med bästa innehållet. Jag älskar omelett och denna var en av mina favoriter. Barnen gick loss på flingautomaterna. När bilen var packad med handdukar, solskydd och badkläder gick hyrbilen mot stranden. Vilken upplevelse sen.

Varma vindar och höga vågor. Barnen var lyckliga. Hoppade, dök och levde livet. Fantastiska bilder blev det, nedan är bara ett litet spann av dessa. En minst sagt konstig manet hittade vi på stranden med, märkligt tjock och blå. Ingen rörde denne.

När vi var nöjda med sol och bad packades vi in oss i bilen igen och mot Dolphin mall, shopping och lunch. Miamis höjdpunkt, Cheesecake Factory. Ceasar Sallad först, så god och sen var valet svårt av en sjö olika cheesecake. Vi delade lite olika. Mäktigt goda. Sen vankades det shopping. Svarta håliga jeans och en blus fick följa med mig hem.

Sen lunch, shopping i massor av butiker gjorde att vi var tillbaka sent, efter dusch tog vi restaurangen intill hotellet, kändes lagom efter lång dag. Här åts det olika, mitt val var fisktaco och denne var bland den godaste jag ätit. Älskar´t.

Vi njuter, uppskattar och känner in. Man kan skatta sig lycklig i en fantastisk miljö som detta. Vackert och fantastiskt.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar