Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[tatuerat] och efterlängtat

Vad tänker man när ens barn vill tatuera sig. När det är längtat efter i många år men man måste ha åldern inne för att göra det verkligt. Nu är han arton och inget kan man säga. När jag dessutom är tatuerad själv, vi båda är, då är ett nej ganska meningslöst. Man kan prata livet bara. Tänk efter, det går inte att ångra. Valet var lätt, tiden bokades och äntligen fick han den gjord. Och extra bra kändes det att en gammal kompis till mig gjorde den. Då vet jag att det går rätt till.

En kompass på vänster underarm blev det. En fin symbol i snygg grafisk design. En tattoo kompass värde beror såklart olika hos varje individ men grunden är en symbol som indikerar en önskan hos dess ägare att hitta sin väg i livet med tillförsikt att gå vidare och lyckas. Innebär säkerhet och harmoni, trohet och beständighet, engagemang och måluppfyllelse.

Passande för detta driftiga barn. Han har en väg i livet han vill gå och jag inbillar mig att tatueringen kan nog visa honom.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
åhh wooow!!🤩🤩🤩🤩
nouw.com/sarafogelström
lindasofieolsson
lindasofieolsson,
visst blev den fin <3
nouw.com/lindasofieolsson