Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[tips] vid jobbsökande

Sponsrat inlägg i samarbete med Vindex.se

När man söker och letar nytt jobb är det ganska mycket att tänka på. Inte minst vad man vill utan vad behöver jag för verktyg? CV, personligtbrev, mental förberedning och styrka. Men när man bestämt sig går det oftast enklare. Man boostas.

Men det är alltid bekvämt att få så mycket hjälp man kan få. En sida på nätet som ger dig vingar i sökandet är Vindex. Vindex jobbar både för Vindex Interim och Vindex rekrytering . Här kan man få den styrka man saknar. Personer som faktiskt kan sin sak.

Sist jag sökte nytt jobb, eller när min tanke var att gå vidare. Då fick jag andras ögon på mitt CV, en coach som jobbar med detta varje dag. Detta gjorde ju att jag kom på intervjuer. Och intervjun för mig är det som är viktigast. En första gott intryck. Detta kan inte alla från start men det går att öva på. Ett socialt beteende har alla där på djupet. Och detta kan ju avgöra om jobbet är hemma eller inte. Det finns ju ganska mycket tänka på under en intervju. Klädsel och beteende är något. Men ögonkontakt, ordflöde, inget avbrytande, intressant frågeställning... ja där finns mycket att ha i åtanke. För att faktiskt lyckas.

Älskar ju det där med personkännedom. Och kan man det är det enklare att läsa motparten. Läs på detta, det lönar sig ju.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer