[ystad saltsjöbad] en magisk plats

Ni vet när kroppen behöver en inre vila och ro. Det får man på Spa. Och med fantastiskt sällskap kan det ju bara bli en magisk stund. En stund som boostar från tåspets till toppen på knoppen och ända in i hjärteroten. Känner ni igen den känslan? Så värdefull och när det kommer så lägligt som man hoppar jämnfota. Lyckans lycka rent av. Kvalité och kärlek.

Efter några timmar i vatten, ute och inne, simmande och värmande hamnade jag i relaxen. Blundade en kvart. Lite bubbel i både glas och pool innan det var dax för styling och middag. Nyöppnad italiensk restaurang med noga utvalda råvaror och en service med högsta betyg. "Familjemidda´" hette det på menyn. Många rätter och så många smaker. En upplevelse utan dess like. Tryffel, risotto, chark och hälleflundra. Bläckfisk och viltsvin för att nämna några. Detta rekommenderar jag, love.

Morgonen idag innehöll strålande väder. God frukost och en promenad längst med stranden. Miljön är magiskt. Höstens alla kulörer kombinerat med svala vindar. Stranden och doften. Jag blir nästan gråtfärdig när jag tittar mig omkring. Vackert.

Tack Jennie och tack Ystad Saltsjöbad för denna gången, en plats för mig fullt av välmående, lycka och kärlek!

#nouwautumnchallenge

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar