[18 år] snygg graviditet av lycka

Idag, för arton år sedan. Då blev jag mamma för första gången. Jag var bara 23 men en välplanerad liten sparv på nästan fyra kilo kikade ut. Efter att ha gått över tiden 13 dagar var det äntligen dax. En glimmrande graviditet, med bara mage fram, svallande hår och ingen bristande hud var över. Nästan tjugofyra timmar tog det, jag gick i sönder där man inte ska gå sönder, full av lustgas men ut kom han. Han som vi redan döpt till Anton. Utan att veta att det var en kille vi bar.

Överbeskyddande hönsmamma var jag redan från början, men ung och oförstående skyddade jag honom med mitt liv. Vårt liv förändrades ju, fester, uteliv och annat försvann mer ersattes av det mest värdefulla. Kärleken till en liten bebis.

Idag fyller ungen arton år. Är det någon som kan förstå detta? Inte jag iallafall. Han är en av mina bästa vänner, vi har en relation som betyder allt för mig, vi delar mycket och kan prata om det mesta. Jag är galet stolt över honom vart han är idag. Självständig, ansvarsfull och med världens störta hjärta. Jag har sagt det förr och säger det igen. Han kommer gå hur långt som helst. Ingen ska stoppa honom i hans drömmar, de kommer bli verklighet och det kommer han se till.

GRATTIS på födelsedagen älskade unge, njut av dagen din, det är du så värd.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer