[18-årsfirande] och myndig

Ny dag och ny födelsedag. Det var dags vår alls vår artonåring. Myndig och vuxen. Kan någon ens förstå att mina barn nu är så stora. Inte jag. Ännu ett firande med sång på sängen och fina paket. Storebror bar med på FaceTime och sjöng. Höjdpunkten var såklart bilen. Dena Polo som har varit övningskörningsbilen det sista och den som önskats att få ha själv.

Han fick köra sig själv till Systrar och Bönor för frukost. Frukost på café smakar allt lite bättre. Att bli serverad är alltid lite lyxigare. Ännu en tur i bilen för lite shopping för kalas och hans öl-häng med grabbarna. Mysig stund, älskar denna kvalitets-tid man får med barnen. Och denna får man alltid bäst i bilen tycker jag. Man kan liksom inte fokusera på nått annat alls.

Till lunch kom storebror på mat och tårta. En sparad present så genomtänkt. Det gav kramar och tårar. Fotbollen är ju viktig i deras värld. Och när storebror fixat en personlig grattishälsning från Chelsea till lillebror på artonårsdagen. Det är tusan lycka det. Och inramad. Den kommer få en hedersplats den. Dessa barn. De bryr sig så mycket om varandra. Älskar att se det. Vi måste gjort mycket rätt. För det är genuin kärlek och det har det varit länge. Finaste ungarna i världen. Det har jag.

På kvällen var det såklart dags för lillebror att går på lokala puben och beställa sin första öl och äta mat. Detta med en massa killkompisar. Och efter det hänga hemma lite, spela poker, dricka fler öl och vara ha kil i hop. Väl värda och då blev vi bortskämda hos goda vänner. Vänner vi känt länge. Så god mat och så många skratt. Tack för en underbar kväll. Ren magi.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer