[21-årsfirande] och syskontatuering

Så var den ena dagens firande ett faktum. Storebror sov över och fick sång och paket på sängen. Lika som alltid. Kändes såklart bra i mamma hjärtat att han ville detta. Önskade paket och en god frukost. Och såklart en sushilunch med. Lycka.

Sen var det dags för årets hemlighet. Syskonen har pratat om det förr. Storebror fick bokat tid och skapade design för deras efterlängtade syskontatuering. Som grädde på moset kom lillebror häromdagen och sa att han minsann skulle ge storebror detta i födelsedagspresent. Sagt och gjort, ett kort med lovad gåva i ovetskap om att storebror redan fixat detta. Underbart att se deras lycka, deras samhörighet, deras känsla. Endorfinerna pumpade och tårarna var nära. En symbol för deras årtal. MM=2000 och MMIII=2003. På storebrors ben är hans år överst och på lillebrors vise värsa. Så genomtänkt.

På kvällen hämtade vi hem mat från Pinchos, lika gott på hemmaplan minsann. Och såklart en kladdkaka med brinnande ljus i tjugoett. Aldrig blir barnen för stora för detta. Älskar att fira dem. Älskar att se dem lyckliga. Älskade Anton du förtjänar det bästa livet, därmed den finaste födelsedagen. Stort grattis än en gång på dagen din. Du är mitt allt alltid!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

SvenIngvar
SvenIngvar,

Vilken dag, mycket kärlek ❤️