[65års firande] men 17år i himlen

Idag hade livet kunnat se annorlunda ut. Men sanning och verklighet är nått annat. Vi hade kanske firat pensionen med bubbel, presenter och sång, vi hade insett att livet har ett så högt värde. Det gör vi fortfarande men med en tomhet. Igår var det sjutton år sedan mamma lämnade. Sjutton år sedan cancern tog henne ifrån oss. Idag skulle hon fyllt sextiofem år. En milstolpe i livet många vill uppleva. Men hon fick inte och inte vi tillsammans med henne. Orättvist. Minst sagt.

Min pappa grävde fram bilder på mig och mamma. Bilder från barndom. Vilket värde de har. Tack pappa. Barnlycka, glädje och kärlek visar de tydligt. Jag kan nästan känns den känslan igen. Hitta tillbaka till där och då. Kan inte sluta titta på dessa vackra bilder. Älskar´t.

Idag tas andra bilder. Verkligheten är en frusen minneslund. Samma väder som 2002. Vackra blommor och en stillhet. Det känns bra i magen att vara här. Och idag för att gratulera henne. På hennes idag. Och för att minnas henne extra. Jag tror hon firar med mormor och morfar. Och sina systrar såklart. De dricker bubbel. Jag är övertygad om det. Jag försöker njuta av dagen och inse att livet fungerar. Mycket har hänt på sjutton år. Med tiden läker inga sår. Saknaden är lika stor och tomheten större. Men man har ju insett. Att såhär är det. Men hon har en stor stor plats i mitt hjärta. För alltid #fuckcancer

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

Sven-Ingvar Hjertenvik
,
Mycket fint skivit dottern min ❤️
lindasofieolsson
lindasofieolsson,