[ära vare gud i höjden] den här har jag gjort i slöjden

tips & blogg

- januaris bloggutmaning -

Slöjden. Alla minns vi slöjdlektionerna i skolan och allt man gjort och släpat hem. Både från trä- och syslöjd. Om jag har något kvar nej... inget av mitt skapande finns i gömmorna, men av mannen finns både smörkniv och skål. Ganska kul faktiskt med tanke på hur länge sedan detta faktiskt är. Men från våra egna barn sparar vi. Och visst är det underbart. Det betyder massor.

Denna tex. En "smörgås". En smörkniv som vår yngsta gjort för många år sedan. Denna används kontinuerligt och det är verkligen en favorit. En välanvänd som vi alla älskar. Han själv är kanske inte riktigt lika stolt men nånstans gillar han nog den.

En utmaning för hela januari skapad av Saramadeleine.se, nya rubriker varje dag hela januari - häng med!
#bloggutmaning #blogg #januari2019

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Livet i ett Nötskalnouw.com/stenhagenbettan
Orsakulla mamma vid 20, specialpedagog
Men du så söt den är 😊, förstår att ni använder den när sonen skapat den 😃. www.saramadeleine.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

[känslofylld] begravning av en älskad en

liv & välmående

Att bli nittiofem bär minsann respekt med mig. Att samtidigt vara pigg och stark ända in i det sista är få förunnat. Min mans morfar, jag har känt honom sedan 1996. En pigg gubbe med bra humor och ett stort hjärta. Han var omtänksam och klar, visste vad han ville och definitivt ville han alla väl. Idag begravdes han. I kapellet samlades vi för att ta farväl. Känslofullt.

På bilden ovan fyllde han nittiofyra. Då var vi hos honom med tårta och sång. Våra tappra starka barn var med och jag bad om en bild såklart. Det ville de alla med morfars kommentar; -skriv att vi är "skolekamrater" underbara människa. Det finns så många härliga historier kring honom. För oss alla och för våra barn. Det märkes idag. Att se deras kärlek och känslofall. Tårar och kramar, starka händer i varandras och vilken styrka de delar. Beundransvärt. Att se och uppleva berör mig starkt.

Hur alla reagerar. Att förlora en förälder är kämpigt, det vet jag, men det hade varit lika tufft för mig om hon var nittiofem. Tårar och känslor, han är ju saknad. Redan ju. Av oss alla. Vila i Frid, vi tänker på dig och minns minnena starkt och tydligt.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer