Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[avfallspåsar] active fresh

I samarbete med Swirl Sverige och Buzzador

Jag har fått möjlighet att testa en ny soppåse. Swirl Active Fresh är slitstark, sitter tätt och har även en innovativ funktion som reducerar lukt. Genom att fånga in doft-molekyler och använda citron för att reducera dem kan Swirl Active Fresh minska lukt med mer än 30%. Oberoende laboratorietester har visat att påsen fortsätter att reducera lukt även efter 48 timmar. Påsen sitter fast i hinken tack vare dragskon som även användas för förslutas och bära påsen. Tillverkad av 80% återvunnen plast, varav minst hälften kommer från återvunnet konsumentavfall. Dessa bör ni absolut testa!

Swirl erbjuder ett rad antal avfallspåsar för att täcka alla behov. Upptäck fler favoriter ur deras sortiment:

Swirl® Avfallspåsar med handtag.
Gjorda av extra tjockt material som garanterar att påsen är slitstark och läckagesäker. Finns i två storlekar – 30 L som är den vanligaste storleken samt 20 L som passar mindre sopkärl och större badrumshinkar. Återfinns hos: Ö&B och Coop.

Swirl® Avfallspåsar med elastiskt fixeringsband.
Har ett patenterat, integrerat och flexibelt fixeringsband som fäst påsens överkant i hinken och hindrar påsen från att glida ner. Återfinns hos: Ö&B.

Swirl® Avfallspåsar Badrum.
Har en frisk havsdoft och ger en ren och fräsch känsla. Påsarna är mycket slitstarka, läckagesäkra och passar perfekt i små avfallshinkar i badrum. Kan enkelt förslutas och bäras med det praktiska handtaget. Återfinns hos: Ö&B.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar