[bal] för Näsets alla nior

Idag var det dax. Bal för niorna. Vackra långklänningar och kostymer med flugor. Alla var så fina, så förväntans fulla precis som en mängd föräldrar som spanade lite på dem i smyg, tog en massa bilder och kände igen sig i varenda känsla. Pjuuu.

Vi lilla kille. Sexton år och stylad till tänderna. Förmingel och bubbel och en knallrosa limousine med hög musik. Alla mår bra och njuter i nuet. Tror alla känner att det närmar sig avslut. Avslut på tio år gemensam grundskola. Sentimentalt firande.

Vi smög med dem ner i hamnen. De vackra åtta som hade plats i denna rosa bil. Vi tog fina bilder. Vår unge med sin fina date. I vacker vinröd klänning och han såklart i matchande fluga och näsduk. En blomstergåva såklart, vackraste armbandet med matchande blomma på hans kavaj. (dessa blomsterkreationer beställda hos Blomsterkompaniet i Vellinge)

Barnets outfit var noga kittat. Vinröd fluga och näsduk beställda på en sida att rekommendera, tipsar om Slipsarochflugor.se

Balen arrangeras med trerätters middag på Vikingabyn. 300 ungdomar på samma ställe, taggade för fest till sena natten. Glad för att få en samlingsbild på hela klassen med. De finaste 9B-kidsen, en stor del av de samlade på samma bild. Detta är en kväll att minnas för alla. En höjdpunkt, ett minne för livet. Unnar de alla en helt magisk kväll. Den bästa av de bästa!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Dem var så himla fina <3
nouw.com/byalma