[begravning] hur det påverkar en

Begravning av en betydelsefull människa. Nån som inte fick bli tillräckligt gammal. En pappa, en bror, en son, en vän. En man som satt avtryck och som vi kommer minnas. Stroken tog honom, han den levnadsglada filuren som busade med alla.

När man går på begravning så blir man påverkad. Man minns andra, man sörjer och tittar på alla tårfyllda gäster. Man känner med och känner sig själv. Tänker på allt som varit och lyssnar noga på prästens väl valda ord. Jag påverkas även av att dela dagen med de som står en nära. Än mer barnen som valde att följa med, minns honom och det var en självklarhet att närvara. De kramades och höll om varandra. De delar sorg tillsammans. Det betyder mycket även för mig.

Dottern till honom vi var där för. Hennes sorg tillsammans med sina barn och sin man. Den förstår jag. Att förlora en förälder, det vet jag hur det är. Det gör så ont. Man vill ha de kvar alltid. Ha deras närvaro och kunna dela livet med dem. Hon kommer inte ha honom då. Jag har inte min mamma i mitt. Det är en tragedi och jag känner så med henne. Jag vill ge henne av min styrka som jag byggt upp efter alla år. Hon får lite av det för att kunna hitta tillbaka och värdesätta minnena.

Torsdagens begravning påverkade oss alla. Det är då man känner kärleken starkare än nånsin. "ALL YOU NEED IS LOVE"

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

Livskvaliteochannat,
❤️❤️
ByAlma
ByAlma,
Styrkekramar😢❤️
nouw.com/byalma
saganilssons
saganilssons,
Massa kramar<3<3<3
nouw.com/saganilssons
Livskvaliteochannat,
❤️❤️