[belysning] en stark inredningsdetalj

Sponsrat inlägg i samarbete med Lampan.se

Lampor kan man inte ha för många av. Lampor för mig är inredningsdetaljer och än mer när hösten kommer och man kan plocka in belysning som detaljer. Både i lampor och levande ljus. Jag älskar det och speciellt utvalda som passar in i inredning och färgdetaljer hemma. Hon oss mixar vi det moderna strama med klass och retro. jag älskar den kombinationen. På Lampan.se finns över 5000 lampor och jag har hittat många som passar oss. En god mix av det bästa.

Att hitta en bra balans med belysning är svårt men när man gör det kan det lyfta ett helt hem. Att kombinera med både taklampor, vägglampor och golvlampor är det bästa. Gärna i olika modeller, i olika kulörer och i olika material. Vi har exepelvis en strax svart taklampa över soffbord. bryter med en vit i metall på väggen och i vår öppna planlösning ser man öven en retro lampa i svart över köksbord. Jag älskar den kombinationen. Men drömmer om en klassisk kristallkrona. Denna hade kunnat få hänga i en hörna som en detalj. En mindre variant hade kunnat få belysa vår walk.in-closet. Me like.

Guld är ju en annan svaghet för mig. I både inredningdetaljer, mode och just belysning. Stram metalllampa i guld är klassiskt. Den får gärna stå på ett bord och ge ett dovt inbjudande ljus. Då blir den dessutom en detalj att njuta av.

Lampan.se har ett bra sortiment med allt man kan önska. De har en fysisk butik i Uddevalla men nätshoppare som jag är föredrar jag det online. Det är lättöverskådligt och man ser alla fantastiska val man har. Kika in, bli inspirerad och shoppa!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer