[brofäste] fika och nyårslöfte

Jag har en väninna jag. Eller såklart flera men en ni hört om förr. Som jag lärde känna när jag var tio. Vi har följt varandra sedan dess och det är minsann ett tag sedan. Fortfarande ses vi, fikar och skvallrar och älskar att promenera i massor. Det gjorde vi idag. Vi gick och vi gick i behagligt väder. Vi passerade brofästet, där Öresundsbron sitter fast i Sverige minsann.

Kallt men i vacker miljö kan man gå till världens ände, ja vi kan det. Plötsligt att vi gått över sju kilometer men tiden gick så fort så det kändes som vi precis börjat att gå. vackra bilder blev det också. Men till slut skrev det i fikatarmen så då var det stopp. På bästa Gateaux i Limhamn satt vi och värde oss, fikade och skvallrade på. Överens om vårt nyårslöfte tillsammans.

Fast vi finns så nära är tiden ofta ett hinder att ses. Vi hörs ofta men ses mer sällan. Vårt nyårslöfte ska hjälpa oss. Minst tolv gånger detta året. En gång i månaden ska vi ses. Fika, vina, skvallra eller shoppa. Det bestämmer vi där och då. Bara vi ses. Och minst tolv gånger innan 2019 har passerat. Inte för att vi måste utan för att vi vill. Livskvalitet, för alla parter är det.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

Vanja
,
Det är sådana löften man ska ha 👍😊
lindasofieolsson
lindasofieolsson,
ByAlma
ByAlma,
Fin bild och bra löften❤️
nouw.com/byalma
lindasofieolsson
lindasofieolsson,
tack... och bästa löftet <3
nouw.com/lindasofieolsson