[bröllop] kärlek och magi

Visst är det så. Ett bröllop sprudlar av kärlek och magi. Alla är glada och lyckliga. Man ser framemot ett JA och en stor fest. Vädret är vackert och alla är stylade till tänderna. Det kan inte bli bättre. Så var gårdagen. ett magiskt kärleksfullt bröllop.

Hur många bröllop har ni varit på där brudgummen sjunger till sin brud i kyrkan. Och bra dessutom. Många tårar som föll. Och ett hejdundrande JA från de båda, ögonen tindrar och alla är vi glada för deras skull. De var de vackraste man kan tänka sig. Tärnor och brudnäbb, bestman och marshalkar. Hela följet tillsammans. En cermoni att minnas. Länge länge.

På trappan var det såpbubblor, bröllopstårta och champagne och skånska fyrfaldiga hurra med skål. En vacker utsikt över Mälaren blev bästa bakgrunden för allas bilder såklart. Inte minst för oss. Lite familjebilder med dagens matchning. Alla grabbarnas slipsar matchade fint min klänning. Det var vår tanke och det gjorde sig bra. Nöjda och glada var vi alla.

Om någon missat att min man och brudgummen är tvillingar så lär ni se det nu. Se brudens glada min mellan de två. Ganska lika för att vara två-äggs-tvliingar minsann. Och nej. Jag har aldrig tagit fel. Den frågan ställs ofta. Och svaret är nej.

På Slottspaviljongen serverades det bröllopsmiddag och riggades för fest. En fantastisk meny, talen var mycket bra, skratten sprudlade och brudparet var så nöjda och lyckliga. Vårt bord var nog bäst. Tror jag nog. Vi hade så kul ihop.

I sena natten gick vi hem i idyllen igen. Efter dans till bandets spelande och allsång i höga toner. Glada över att de fått varandra, över att vi fått vara närvarande, över att vi fått träffa en massa gamla och nya vänner och över att kärleken är störst av allt. Bröllop är nått speciellt. För många. För alla. Alltid.

TACK #andreasochsofia2019 för en magisk helg! Alla lycka till er!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer