Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[covid] nådde även mig

I ett svagt ögonblick trodde jag att jag klarat mig. Eller kanske tom att jag redan haft det utan att jag märkt det. Att det bara passerat. Men ack så fel jag hade. Covid nådde även vårt hushåll. Nu har vi trillat dit vi med. Med tre vacciner så klarar jag mig med en förhoppning ganska lindrigt. I lördags började en enklare förkylning som sen accelererade i går.

Natten till idag var hemskt så idag var det hög tid att testa sig. Fast jag kände det i hela kroppen. Detta var nått annat. Jag visste att Covid hade satt sig. Feber och mega huvudvärk. Och det konstigaste av allt. Jag har så ont i mitt vänstra knä.

Tydligen är det ett symtom. Ont i knä. En led såklart som kan smärta. Nu hoppas jag det inte blir mer. Vi får karantäna här fem dagar och sen bör det vara över. Mannen har också testat positivt så vila, serier och fika får väl prägla våra dagar!

SYMPTOM (mina markerade)

Covid-19 påverkar olika människor på olika sätt.
De flesta som smittas utvecklar lindriga till medelsvåra sjukdomssymptom
och återhämtar sig utan att behöva sjukhusvård.

De vanligaste symptomen:

feber
hosta
trötthet
nedsatt lukt- och smaksinne

Mindre vanliga symptom:

halsont
huvudvärk
värk och smärta
diarré
hudbesvär som utslag eller missfärgade fingrar och tår
röda eller irriterade ögon

Allvarliga symptom:

andningssvårigheter eller andfåddhet
nedsatt tal- eller rörelseförmåga, eller förvirring
bröstsmärtor

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar