Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[cykeltur] en vanlig söndag

Med goda vänner kan man göra mycket. Små enkla äventyr med bästa känslan. Idag, en sommarsöndag packade vi våra cyklar och cyklade till grannhålan. Till Skanör. Med stopp på vägen, beundrade badande kossor när vi skålade för livet i bubbel. Vackraste vödret och just där och då var ju livet extra fantastiskt. Cyklade vidare, en mil enkel tur och vi stannade på Stationen och åt. Barnen passade varandra hemma, gick ut och åt själv. Och detta gick ju såklart hur bra som helst. Fantastiskt med barn i varierande åldrar. Äter pizza ute utan problem.

För oss blev det en hamburgare med chevré och hjortronsylt, ett glas rose och avslutningsvis latte och lakrits brulee. Giftande smaker, bästa sällskapet och ett helt underbart ställe som kommer besökas igen. Definitivt. På cykel hem igen, med stop vid den stilla kanalen och bedårande solnedgång. Tänk så enkelt när man har allt nära. På cykelavstånd och det känns som man är vid medelhavet. Att hitta guldkorn i vardagen, en helt vanlig söndag, det är väl välmående om nått. Sömn och redo för en arbetsvecka. Det är jag garanterat.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer