Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[dagspa] med familjen är lycka

Att få en heldag tillsammans är för mig kvalitet. När det pluggas och jobbas på alla håll är det viktigt att stanna upp och ta tillvara på tiden en stund ihop. Är det dessutom i lugnt temp på dagspa i varma källor och med god mat. Då är man extra lycklig. Ett välmående för alla. Alla har möjlighet att prioritera sig själv en stund. En dag att leva på länge. Speciellt för mig.

Elisefarm. Har ni inte varit här så måste ni åka hit. Mat utan dess like och ett mindre pittoreskt spa i hög kvalitet. Snygg inredning och det man behöver. Lite vardagslyx en vanlig torsdag. Bilderna kan tala för en stund. Känn i det vi kände där.

Att få vara tillsammans en heldag så är underbart. Att skratta och njuta. Detta var en del i barnens upplevelser i adventspresenterna i år. Tror de uppskattade sina upplevelser. Att få göra och inte bara vara materiell. Lite på egen hand och lite tillsammans med oss. Värdefullt och en bra idé och ni frågar mig. Tid är värdefullt och kvalitet för alla. Jag älskar´t!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar