[dermapen] ny behandling med wow känsla

Idag testade jag en ny behandling som kan släta och göra magiska resultat i huden. Dermapen. Det är en avancerad microneedling-behandling. Det stimulerar nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som fina microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Svidande känsla men häftig samtidigt.

Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt. Konstigt nog känner man riktigt hur det händer grejor i huden. Att det gör resultat direkt. Effektivt.

Dermapen orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Imponerade mina ögon. Lite smärta men hanterbar och väl värt det.

Behandlingstiden tog ca 60 minuter och avslutades med en sheetmask för läkning och mildrande känsla. Underbart och även här kändes det riktigt vilka resultat det gjorde. För bästa resultat bör det upprepas med 8 veckors mellanrum.

Efter behandlingen blev jag lite röd i huden, tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden la sig efter några timmar. Då kändes det så fräscht och bra. Rent och med tydligt resultat. Eventuellt kan reaktioner upplevas efter ett par dagar, torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad. Det får vi se då. Men redan nu är jag så nöjd. Tack Maria och Xsensi för denna gången. Än en gång är jag mycket nöjd med mitt besök. Vi ses igen, om inte förr om åtta veckor. #hudvård #dermapen #välmående #behandling #vardagslyx #tebiskin

Om du inte varit hos Xsensi tidigare men är intresserad av att prova någon av deras behandlingar så erbjuder de nu 20% rabatt på hela ditt första besök. Ange kod ”Ny kund” vid bokning. (berätta gärna att du tipsats av mig)

Är ni nyfikna på Xsensi? Då hittar ni dem -> HÄR

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Åh så underbart❤️
nouw.com/byalma