[diskborstarnas] diskborste

I samarbete med Tchibo.se

Tchibo Dish Buddy, en 3-i-1-diskborste i silikon blir diskandet lekande lätt. Den tärningsformade diskborsten har tre olika sidor som kan användas på praktiskt taget alla ytor och all smuts. Den kan fyllas med diskmedel, och till skillnad från vanliga borstar kan denna mångsidiga disktärning göra rent utan att det krävs mycket ansträngning.


Kan användas på 3 olika sätt! En sida har en robust plastborste för grundlig rengöring. Den andra sidan har små silikonpiggar för skonsam rengöring av ömtåliga ytor, såsom skikt i pannor och kastruller. Den tredje sidan har en skrapa för borttagning av smuts som sitter hårt. Silikonöverdraget känns behagligt i handen.

Den inbyggda diskmedelsbehållaren med skruvlock är lätt att fylla på. Genom ett litet fönster ser man hur mycket som finns kvar, och med ett knapptryck kan man dosera mängden precist. Detta är helt enkelt en mångsidig kub för tvättning, diskning och rengöring av olika slag. Borsten kan även fyllas med fläckborttagningsmedel och användas för att förbehandla envisa klädfläckar innan de åker i tvättmaskinen. Detta är på gränsen till magi. Att jag klarat mig utan innan?

Nyfikan att testa? Med koden: BUZZ10 har ni 10% rabatt på Tchibo.se tom 200229
#dishbuddybuzz #buzzador

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Vilken smart idé😍
nouw.com/byalma